Последвайте Гласове в .Френската телевизия France 2 излъчи в снощната си

...
Последвайте Гласове в .Френската телевизия France 2 излъчи в снощната си
Коментари Харесай

France 2: Украинска контраофанзива с цената на много ранени

Последвайте " Гласове " в.
Френската телевизия  " France 2 " излъчи в снощната си емисия репортаж, озаглавен " Войната в Украйна: украинска контраатака на изток с цената на доста ранени ".


Киев заяви в събота, 10 септември, че напредва в източната част на страната, където през последните дни се прави контраатака. За напредването призна дори един от проруските сепаратистки ръководители.
В покрайнините на Краматорск (Украйна), в болница близо до източния фронт, един боец е тежко ранен в главата и лицето в събота, 10 септември. Той би трябвало да бъде опериран незабавно. Пристигат и няколко други бойци. Един от тях е превозен при изключителни защитни ограничения, което свидетелства за разразилото се принуждение. Украинците превзеха няколко селища от руснаците през последните дни с цената на големи жертви, оповестява в репортажа си  " France 2 ".
Лекар удостоверява скорошното идване на доста ранени. Един боец преди малко е докаран от фронта. Той е с мозъчна травма, откакто е бил уцелен от снаряд. Сред превзетите селища е село Кракове, в Харковска област, където има малко цивилни по улиците. Украинците настояват, че руснаците са направили издевателства там. В болничното заведение ранените, които могат да бъдат превозени, се водят на запад, надалеч от фронтовата линия.

Източник:  " France 2 "
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР